Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa gwo bocas

EHBO / BHV Cursussen

Hulpverlening in het eerste uur cruciaal

Na een ongeval is de hulpverlening in het eerste uur cruciaal. Dit is het zogenaamde ‘golden hour’. De hulpverlening in dit uur bepaalt of en hoe het slachtoffer zal herstellen. Treat first what kills first is dan ook het uitgangspunt van PEH-training: handel volgens de ABCDE- methodiek. De docenten van FMTC zijn gecertificeerde en ervaren ambulanceverpleegkundigen, chauffeurs en spoedeisende hulpverpleegkundigen. Allen met één uitgangspunt: het slachtoffer zo goed mogelijk door het eerste uur loodsen.

BHV & EHBO Cursussen

Hier vindt u een overzicht van ons reguliere aanbod aan EHBO en BHV cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij u uitgebreide mogelijkheden tot maatwerk. Maatwerk hoeft overigens niet altijd duurder uit te pakken, neem daarom gerust contact op als u speciale wensen heeft.

U kunt bij ons ook uw hotelovernachtingen, transport en eventuele excursies boeken. Doordat wij contracten hebben met hotels in de directe omgeving én in Amsterdam Centrum, vinden altijd een passende accommodatie voor de beste prijs.

Naast onze EHBO en BHV cursussen zijn mogelijk onze offshore trainingen, maritieme trainingen en industrie trainingen interessant voor u.

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten

Inloggen