Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa gwo bocas

Offshore trainingen

NOGEPA

Gecertificeerde NOGEPA trainingen voor de offshore in het Noordzee gebied. Boek direct uw cursus voor het moment dat voor u het beste uitkomt!

Overige

Naast de reguliere offshore trainingen heeft FMTC een uitgebreid aanbod aan overige trainingen.

Offshore Trainingen

U kunt bij FMTC alle offshore trainingen volgen. En, niet onbelangrijk, op het moment dat het u uitkomt! FMTC heeft het nieuwste en meest geavanceerde veiligheidstrainingscentra op diverse locatie’s over de gehele wereld. FMTC heeft een locatie naast Schiphol Amsterdam en bij Dordrecht, regio Rotterdam. Spoedig zullen hier onze veiligheidstrainingscentra in Dubai en Verenigde Arabische Emiraten aan toegevoegd worden. Het trainingscentrum van FMTC bij Schiphol Amsterdam is voor de offshore industrie onder andere erkend door OPITO, NOGEPA en GWO. Het trainingscentrum in Dordrecht, regio Rotterdam, is vooralsnog erkend voor NOGEPA en GWO.

Non stop

Het werk in de offshore gaat 24 uur per dag, zeven dagen per week door. De werkdruk is hoog. Door risico’s te herkennen en effectief te handelen, is uw bemanning in staat de afloop van een incident positief te beïnvloeden. Een goed opgeleide bemanning kan daarom van levensbelang zijn! Naast de minimaal vereiste offshore trainingen zoals NOGEPA 0.5A, OPITO BOSIET en de NOGEPA 0.5B of OPITO FOET, zijn er nog tal van andere offshore veiligheidstrainingen.

Specialist in offshore trainingen

De instructeurs van FMTC zijn gecertificeerde mensen uit de praktijk. Ze weten waar ze over praten en kunnen procedures en technieken op een boeiende en realistische manier overbrengen. Hierdoor blijft de lesstof beter hangen. En, omdat we weten hoe belangrijk een goede planning is, kunt u bij ons 24 uur per dag, zeven dagen per week trainen. Naast ons geplande aanbod kunt u altijd contact met ons opnemen voor trainingen op aanvraag.

Naast onze offshore trainingen zijn onze maritieme trainingen, GWO trainingen en industrie trainingen wellicht ook interessant voor u.