Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa bocas

Mangatwacht

BoekenLaatst geboekt 1 uur geleden

Training voor de buitenwacht (Mangatwacht). Deze training is bedoeld voor medewerkers die in de (petro)chemie of scheepsbouw toezicht uitoefenen op werknemers die werkzaamheden verrichten in besloten ruimten zoals: tanks, torens en andere ruimten waarbij de werkruimte nauw is, er nauwelijks of geen natuurlijke ventilatie is en er maar 1 in/uitgang is.

  • Tijdsduur:1 dag(en)
  • Aanvang:07:30
  • Certificering:Mangatwacht, cursus code: FMTC 110
  • Prijs:€ 216,00 excl. BTW, inclusief lunch, koffie / thee en het cursusmateriaal
  • Locatie:Deze training wordt gegeven op de trainingslocatie van FMTC Schiphol

Tijdens deze cursus leert de buitenwacht (mangatwacht) dat hij/zij verantwoordelijk is voor het naleven van de veiligheidsregels, het registreren van aan- en afwezigheid, contoleren van ventilatie en beluchtingssystemen. In geval van calamiteiten dient hij/zij afdoende actie te ondernemen volgens de regels van het bedrijf.

De 1-daagse praktijktraining ‘Werken als Buitenwacht’ wordt ook wel ‘Werken als Mangatwacht’ genoemd. Deze training leidt op tot de Mangatwacht certificering.

FMTC Safety biedt hiernaast nog vele andere cursussen aan, wilt u daar meer over weten. Kijk dan eens naar ons gehele cursusaanbod.

Via onderstaande knop “Boeken” komt u bij ons boekingsformulier terecht. Hier kunt u eenvoudig de training boeken wanneer het u uitkomt. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 020- 811 43 32 of neem contact op via ons contactformulier.

Boeken
Risk free: Tot 24 uur van tevoren
gratis annuleren, geen vooruitbetaling nodig

Heeft deze informatie u geholpen?

Ja Nee

Bedankt voor je feedback!

Ons excuus daarvoor

Hoe kunnen we het verbeteren?Volledige aanbod Overige