Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa bocas

EHBO basis

BoekenLaatst geboekt 33 minuten geleden

In de basiscursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO basis) leiden wij u op tot EHBO-er. Een EHBO-er heeft meer vaardigheid en is beter opgeleid dan een BHV-er. De reden hiervan is dat er gedurende de opleiding meer tijd is voor het aanleren van handelingen en er dieper op de stof wordt ingegaan.

  • Tijdsduur:3 dag(en)
  • Aanvang:07:30
  • Certificering:Oranje Kruis
  • Geldigheid:2 jaar
  • Prijs:€ 420,00 excl. BTW, inclusief lunch, koffie / thee en het cursusmateriaal
  • Toelatingseisen:Geen
  • Locatie:Deze training wordt gegeven op de trainingslocatie van FMTC Schiphol

Meer informatie over EHBO basis

Deze EHBO basis cursus beslaat drie dagen en is gecertificeerd door het Oranje Kruis. Na afronding ontvangt u een certificering die 2 jaar geldig is.

Inhoud:

De opleiding en het cursusmateriaal is gebaseerd op de richtlijnen van het Oranje Kruis. De opleiding bestaat uit theorie- en een praktijkgedeeltes. Tijdens het praktijkgedeelte gebruiken we lotusslachtoffers. De volgende aspecten worden behandeld: stoornissen in het bewustzijn en ademhaling, stilstand bloedsomloop, ernstige uitwendige bloedingen en wonden, shock, brandwonden, kneuzing en verstuiking, ontwrichting en botbreuken, oogletsels, vergiftiging, elektriciteitsongevallen, koude- en warmte letsels, vervoer over korte afstand, verband- en hulpmiddelen en het menselijk lichaam.

Verloopt uw EHBO basis-certificaat, dan kunt u deze verlengen met de EHBO herhaalcursus.

Via onderstaande knop “Boeken” komt u bij ons boekingsformulier terecht. Hier kunt u eenvoudig de training boeken wanneer het u uitkomt. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 020- 811 43 32 of neem contact op via ons contactformulier.

Boeken
Risk free: Tot 24 uur van tevoren
gratis annuleren, geen vooruitbetaling nodig

Heeft deze informatie u geholpen?

Ja Nee

Bedankt voor je feedback!

Ons excuus daarvoor

Hoe kunnen we het verbeteren?Volledige aanbod EHBO / BHV Cursussen