Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa bocas

Realistisch oefenen

BoekenLaatst geboekt 1 uur geleden

Realistisch oefenen is maatwerk, elk bedrijf heeft zijn specifieke risico’s. Deze risico’s beheerst u door Lines of Defence in te bouwen in uw organisatie. Eén van de Lines of Defence is uw noodorganisatie,. Deze moet goed voorbereid zijn op de specifieke risico’s. Een onderdeel van de voorbereiding is natuurlijk de opleiding en de geoefendheid van uw medewerkers. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan maatgevende scenario’s voor de industriële sector.

  • Tijdsduur:1 dag(en)
  • Aanvang:07:30
  • Certificering:FMTC
  • Toelatingseisen:Geen
  • Locatie:Deze training wordt gegeven op de trainingslocatie van FMTC Schiphol

Realistisch oefenen voor een doordachte Line of Defence

Uw medewerkers zijn de eerste stap om incidenten te voorkomen, maar ook de laatste Line of Defence. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfsbrandweer of noodorganisatie bestaat uit kundige vakmensen die schade voorkomen, schadelijke effecten beperken en mensen kunnen redden in geval van nood. Het realistisch oefenen voor noodsituaties speelt in op deze behoefte.

Via onderstaande knop “Boeken” komt u bij ons boekingsformulier terecht. Hier kunt u eenvoudig de training boeken wanneer het u uitkomt. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 020- 811 43 32 of neem contact op via ons contactformulier.

Boeken
Risk free: Tot 24 uur van tevoren
gratis annuleren, geen vooruitbetaling nodig

Heeft deze informatie u geholpen?

Ja Nee

Bedankt voor je feedback!

Ons excuus daarvoor

Hoe kunnen we het verbeteren?Volledige aanbod Brandopleidingen