Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa bocas

Manschap A

BoekenLaatst geboekt 2 uur geleden

De cursus manschap A richt zich op een nauwe samenwerking met de professionele brandweer. De nadruk bij de Manschap A cursus ligt op het uitvoeren en ondersteunen bij brandbestrijding, technische hulpverlening of ongevallen met betrekking tot gevaarlijke stoffen en water.

  • Tijdsduur:1 dag(en)
  • Aanvang:07:30
  • Certificering:NBBE
  • Toelatingseisen:Geen
  • Locatie:Deze training wordt gegeven op het trainingscentrum van FMTC Op verzoek kan de training ook in-company worden aangeboden

Meer informatie over manschap A

De Manschap A cursus beslaat één volledige werkdag. Na het behalen van de cursus bent u voor het leven gecertificeerd.

Inhoud:

  • Brandbestrijding; Het uitvoeren en ondersteunen bij brandbestrijding onder het gezag van de bevelvoerder met de beschikbare middelen
  • Technische hulpverlening
  • Optreden en ondersteunen bij ongevallen met gevaarlijke stoffen of water; Het uitvoeren en ondersteunen van werkzaamheden met betrekking tot gevaarlijke stoffen en/of water. De cursist leert taken uitoefenen in een blusploeg onder het bevel van een gezagvoerder.

Wat doet een manschap?

Een manschap voert tijdens de incidentbestrijding operationele werkzaamheden uit onder leiding van een bevelvoerder Brandweer. Daarbij draagt hij zorgt voor materiaal, materieel en de veiligheid van collega’s en omstanders.

Meer brandveiligheidscursussen volgen?

FMTC biedt ook trainingen aan voor Beheerder brandmeldinstallatie of Bevelvoerder van de Brandweer.

Via onderstaande knop “Boeken” komt u bij ons boekingsformulier terecht. Hier kunt u eenvoudig de training boeken wanneer het u uitkomt. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 020- 811 43 32 of neem contact op via ons contactformulier.

Boeken
Risk free: Tot 24 uur van tevoren
gratis annuleren, geen vooruitbetaling nodig

Heeft deze informatie u geholpen?

Ja Nee

Bedankt voor je feedback!

Ons excuus daarvoor

Hoe kunnen we het verbeteren?Volledige aanbod Brandopleidingen