Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa bocas

Gezocht: Allround Backoffice medewerker

12 juni 2018

Wil jij werken bij op een unieke locatie bij Schiphol met een professioneel en dynamisch team en ben jij een echte duizendpoot? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

FMTC is het nieuwste veiligheidstrainingscentrum voor Offshore trainingen (OPITO & NOGEPA), Wind trainingen (GWO), Maritieme trainingen (STCW) en Industrie trainingen van Nederland. Elke dag worden er mensen klaargestoomd om veilig te werken en te wonen op een boorplatform of een schip. Door de trainingen zo realistisch mogelijk te maken, maar met een fun-element wordt het een onvergetelijke ervaring, waardoor de deelnemer uiteindelijk weet te handelen in noodsituaties.

Wat verwachten we van jou?

Allround Backoffice medewerker bij FMTC betekent dat je snel en nauwkeurig werkt en een hoge kwaliteitsstandaard hebt. Je hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt affiniteit met de offshore of maritieme sector. Verder ben je stressbestendig, representatief, flexibel, zelfstandig en heb je een goed analytisch vermogen.

Daarbij werken wij in een internationale sector en is het een vereiste dat de Engelse taal uitstekend wordt beheerst in zowel het spreken als in schrift.

Tijdens je werk ben je verantwoordelijk voor:

  • Je hebt veel klantcontact met zowel bestaande als nieuwe klanten, per mail of telefoon.
  • Je hebt een adviserende rol naar klanten toe.
  • Van zowel bestaande, als van nieuwe boekingen regel jij de afhandeling en eventuele planning.
  • Je signaleert klantbehoeften en speelt dit door naar het management. Hierdoor zorg je ervoor dat we onszelf blijven verbeteren en inspelen op de wensen en behoeftes van de klanten.
  • Je handelt administratieve zaken af.
  • Je ondersteunt het management.

Wat mag je van ons verwachten?
We verwachten veel, maar bieden nog meer. Je werk is boeiend, gevarieerd en je werkomgeving is professioneel en plezierig. Daarnaast zijn we met een klein team waardoor de lijnen kort zijn. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Solliciteren
Herken jij jezelf in ons profiel van een Allround Backoffice medewerker en wil je de uitdaging aangaan, wacht dan niet langer en stuur je motivatie en CV naar ons op naar info@fmtc.nl

Terug naar het overzicht